Kristallen

 

Bij de oude natuurvolkeren zoals de Aboriginals, Maori en indianen, zijn ze al decennia op de hoogte van de kennis en werking van kristallen. Als je net als zij weet dat alles uit trillingen bestaat dan kun je, als je heel gevoelig bent en je open kunt stellen, waarnemen dat de trilling van kristallen en edelstenen invloed hebben op ons energetisch veld. Kristallen kunnen helpen om je energie te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

De werking van kristallen wordt nog steeds gebruikt om je lichaam te herstellen,  te zuiveren en je in balans te brengen. Tijdens de healing worden ze op het lichaam, en de chakra's  geplaatst. De kleuren van edelstenen zijn ontstaan door de mineralen en metalen op de plaats waar het kristal ontstaan is. Deze kleuren corresponderen met de kleuren van de chakra's. Helpen om de trilling van het chakra in harmonie te brengen waardoor een chakra weer optimaal kan functioneren. 

De energie van kristallen kunnen ook helpen je huis te zuiveren en beter de energie te geleiden. Voor een betere kwaliteit van wonen.

 

De geneeskrachtige werking die aan kristallen worden gegeven is een aanvulling en is nooit een vervanging van reguliere medische wetenschap. Bij medische klachten adviseer ik dan ook altijd een reguliere arts te raadplegen.

Volg Lymayah

 

Volg Lymayah voor workshops, cursussen en tips!

Stel een vraag

 

Heb je na het lezen van de informatie op mijn site nog vragen?

Laat het mij dan weten, ik neem dan z.s.m. contact met je op!

  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • LinkedIn Classic
Lymayah

Lysette Tupker

Tel. : 06 40175846

 

Email : info@lymayah.nl

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now